Ons weAMUSEyou arrangement hebben wij samengesteld om aan uw feest of bijeenkomst een andere invulling te geven. Het draait hierbij om het gezellig samenzijn in combinatie met een arrangement aan gerechtjes zodat er geborreld en genoten kan worden van diverse lekkernijen op informele wijze en zonder aan een dinertafel plaats te nemen.

 

HET WALKING DINNER BIEDT U DE MOGELIJKHEID OM EEN COMPLEET DINER STAAND, LOPEND OF ZITTEND TE NUTTIGEN 

 

Leuk wanneer u informeel en lekker wilt dineren, waarbij u zich vrij tussen uw gasten kunt begeven. Of wanneer u niet genoeg ruimte heeft om al uw gasten zittend te herbergen. De gerechtjes zijn allemaal op een dusdanige manier bereid, dat ze eenvoudig met vork of lepel te eten zijn.

 

SAMENSTELLING VAN EEN WALKING DINNER

Een walking dinner bestaat uit 5 of 6 gangen en kan worden uitgebreid indien u dat wenst. Wij beschikken over een uitgebreide kaart, maar het is ook mogelijk om samen met ons het menu aan te passen of samen te stellen.

 

WIJ DENKEN GRAAG MET U MEE

Wij denken graag met u mee over de samenstelling van het walking dinner. Hoe ontvangen wij uw gasten? Hoe maakt u optimaal gebruik van de beschikbare ruimte? Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat wij u op details attenderen waar u misschien zelf nog niet aan dacht. Het diner wordt door ons tot in de puntjes verzorgd. Zo weet u zeker dat u op de avond zelf de volledige aandacht kunt schenken aan uw gasten.

 

Download
We Amuse You hapjes en walking dinner ar
Adobe Acrobat document 133.2 KB