Grand café De Egelantier is toonaangevend in het verzorgen van uw evenement of feestelijke bijeenkomst. Zowel zakelijk als privé zijn er tal van momenten die gevierd mogen worden Denkt u hierbij aan een verjaardag, huwelijks-, bedrijfs-, personeels- of buurtfeest, een jubileum of gewoon zomaar een feestje. Er zijn altijd momenten die gevierd mogen worden.

 

Wij werken constant aan het verwezenlijken van originele, creatieve ideeën en concepten en denken hierin graag met u mee. Onze jarenlange ervaring en creativiteit zijn een garantie voor een succesvol en compleet verzorgd feest of evenement.

Hierbij is keuze uit tal van mogelijkheden om de verzorging perfect aan te laten sluiten bij uw feest. Service staat hoog in het vaandel om u op alle vlakken een feest te bezorgen waar u en uw gasten met plezier aan terug denken.

Wij hebben keuze uit diverse buffetten en dergelijke om elk feest compleet te maken. Onderstaand treft u een selectie van onze buffetten.

 

Deze onderstaande suggesties zijn slechts een voorbeeld, heeft u zelf creatieve ideeën of wensen? Bespreek dit dan met ons, wij zetten ons graag in om hieraan te voldoen. Onze buffetten serveren wij vanaf 20 personen (tenzij anders aangegeven).

Onze buffetten beginnen bij € 10,00  p.p. en is afhankelijk van de grootte van het gezelschap. Voor de exacte prijs kunt u contact met ons opnemen.

  

Ton & Monique ten Barge

 

 

Download
Buffetlijst 2019 Internet.pdf
Adobe Acrobat document 1.0 MB